nuevida innebär nytt liv

Namnet NUEVIDA är en sammanslagning av de spanska orden nueva & vida vilka tillsammans betyder nytt liv. 

Det är precis vad du & din hud får uppleva i alla våra behandlingar – nytt liv inifrån & ut.

Filosofin på NUEVIDA är att ditt välbefinnande är en känsla, och att vård av ditt yttre inte effektivt kan behandlas utan hänsyn till hela ditt jag.

Hos oss får din själ alltid möjlighet att känna omvårdnad & ljuvlig avkoppling samtidigt som behandlingen av din hud ger friskt resultat som syns med blotta ögat.

nuevidism för dig

Hudvård & själen

Vård av ditt yttre ska behandlas med hänsyn till hela ditt jag.

Alla behandlingar hos NUEVIDA skräddarsys för dig och de är ekologiskt kraftfulla. Din själ ges chans till omvårdnad och ljuvlig avkoppling samtidigt som huden vårdas på NUEVIDA.  Du kommer att se resultat med blotta ögat redan vid din första behandling. 

Utförandet av behandlingarna är unikt och kallas för NUEVIDISM

Carolina Nocetti

avancerad certifierad hudterapeut // ägare

CarolinaNocetti

"

Jag tror på helheten – att kroppen & själen påverkar hela vårt jag. 

Tidigare kämpade jag mot utbrändhet & en kropp som mådde dåligt. Utbrändheten blev en ordentlig väckarklocka som gjorde det tydligt för mig att om jag skulle bli frisk behövde jag ändra allt i mitt levnadssätt. Jag sa upp mig från mitt arbete, började att plugga till hudterapeut och reikimassör. Så startade en fascinerande resa att rensa ut alla gifter från mitt liv.

Idag kämpar jag för allas rätt att vara välmående och känna att de har exakt rätt ålder – inte en dag för ung eller gammal.

När det gäller hudvård ville jag enbart använda de produkter som fungerade bäst. Till det adderades mycket avancerade behandlingar vilka ger resultat synlig för ögat redan efter första behandlingen. Detta NUEVIDISMkoncept är allt jag vill ha & ge vidare: effektivitet + renhet + välmående

Snabbt uppmärksammades det unika behandlingssätt NUEVIDA har och efterfrågan på våra behandlingar ökade. Två av de bästa världar kombinerades med hudvården från ESSE och de luxuöst avancerade behandlingarna från NUEVIDA.

Jag hoppas att du besöker oss snart!

hudvård med
bästa ingredienserna

NUEVIDA strävar efter att bara använda de mest effektiva produkter som möjligt men utan gifter. Det är därför självklart att NUEVIDA alltid använder ESSE Probiotic i alla våra behandlingar om inte annat önskas eller sägs.

Våra urvalskriteriterier är ultimat styrka, absolut friskhet och fullständig renhet. Det tillsammans med NUEVIDISM – vårt unika behandlingssätt – gör att din hud omedelbart förbättras i sitt utseende och hur den mår. 
Allt NUEVIDA gör skall ha minimal påverkan på omgivningen & klimatet.