avancerad
behandling

Powerlite Microneedling

Vill du att din hud skall ha jämnare & yngre utseende?
Powerlite Microneedling ger resultat jämförbara med laserslipning och Fraxel, men mindre smärta och biverkningar för huden
Ofta ses resultat redan efter en behandling, inom 2-6 veckor då produktionen av kollagen och elastin kommit igång. Microneedling ger maximalt resultat om du gör den i en kur på 3-6 behandlingar. Behandling 1-3 med 2-3 veckors mellanrum Behandling 4-6 med 4-5 veckors mellanrumEffekten kvarstår under lång tid och ger även en gradvis förbättring med lång hållbarhet.
Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut. Behandla rynkor, ärr, hudbristningar och åldrad solskadad hud effektivt .
Microneedling är en behandling som genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punktera kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen vävnad (fasthetsfibrer). Punkteringen av kärlstrukturen är mikroskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Powerlite MicroNeedling System använder endast specialutvecklade, sterila produkter i behandlingen. Självklart är rollern som används medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd. Allt för en säker behandling!
Uppnå resultat jämförbara med laserslipning & Fraxel, med mindre smärta & biverkningar

Vad våra kunder säger om oss